Eda Taşpınar Çağrı Atakan : Eda Taşpınar erkek arkadaşı Çağrı Atakan hakkında konuştu ... : Yaklaşık 4 aydır sevgili olduğu sosyetik güzel eda taşpınar ile yollarını ayrıldığınıda anlatan yakışıklı oyuncu çok yakında survivor'a gideceğini de duyurarak ünlüler takımında yarışacağım, takım arkadaşlarımla tanıştım hepsi çok iyi insanlar dedi.

Eda Taşpınar Çağrı Atakan : Eda Taşpınar erkek arkadaşı Çağrı Atakan hakkında konuştu ... : Yaklaşık 4 aydır sevgili olduğu sosyetik güzel eda taşpınar ile yollarını ayrıldığınıda anlatan yakışıklı oyuncu çok yakında survivor'a gideceğini de duyurarak ünlüler takımında yarışacağım, takım arkadaşlarımla tanıştım hepsi çok iyi insanlar dedi.. Sosyetik güzel eda taşpınar'ın yeni sevgilisi oyuncu çağrı atakan'ın eski sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıktı. Sosyetik güzel eda taşpınar'ın oyuncu sevgilisi çağrı atakan, nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken uçankuş'un objektiflerine takıldı. Fikir anlaşmazlığı yüzünden ilişkimize nokta koyduk. Taşpınar'ın kavga sonrası sevgilisini terk ettiği öne sürüldü. Sosyetik ikoncanın, oyuncu çağrı atakan'la birlikte olduğunu da ilk kez takvi̇m yazmıştı.

Karantina sonrası normalleşme süreciyle beraber soluğu tatilde alan eda taşpınar, sosyal medya hesabından da sık sık paylaşım yapıyor. Sosyetik ikoncanın, oyuncu çağrı atakan'la birlikte olduğunu da ilk kez takvi̇m yazmıştı. Bir süredir yalnız olan eda taşpınar, çukur dizisinin oyuncusu çağrı atakan ile aşk yaşamaya başladı. Modacı eda taşpınar, oyuncu sevgilisi çağrı atakan ile gündeme bir anda bomba gibi düştü. Sosyetik güzel eda taşpınar'ın oyuncu sevgilisi çağrı atakan, nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken uçankuş'un objektiflerine takıldı.

Eda Taşpınar aşkı Çukur'dan Çağrı Atakan'da buldu! Haberi
Eda Taşpınar aşkı Çukur'dan Çağrı Atakan'da buldu! Haberi from www.gercekmuhabir.com
Taşpınar'ın kavga sonrası sevgilisini terk ettiği öne sürüldü. İğneada'daki longoz ormanlarında yaklaşık 15 gün kamp yapan eda taşpınar sonunda i̇stanbul'a döndü. Atakan'ın, 'survivor 2021' kadrosuna seçilince aşk oyununu bitirdiği öne sürüldü. Fikir anlaşmazlığı yüzünden ilişkimize nokta koyduk. Çukur dizisinde remzi karakterine hayat veren çağrı atakan ve eda taşpınar ilişkilerini onayladı. Çağrı atakan'ın eda taşpınar'ı hem darp ettiği hem de tehdit ettiği öğrenildi. Bir süredir yalnız olan eda taşpınar, çukur dizisinin oyuncusu çağrı atakan ile aşk yaşamaya başladı. Sosyal medyada hızla yayılan bu skandalı unutturmak isteyen taşpınar, atakan'la birlikteymiş imajı yaratmak istedi.

Taşpınar'ın sevgilisi çağrı atakan'ın yaşamı ise magazin gündeminde merak konusu oldu.

Taşpınar, önceki gece yeni sevgilisi çağrı atakan ile ilk kez görüntülendi. Kavga olayının yansıtıldığı gibi olmadığı çağrı atakan'ın sevgilisi eda taşpınar'ın yakın arkadaşı ile kavga ettiği ortaya çıktı. O geceden sonra ilk kez konuşan atakan şunları kaydetti: Taşpınar'ın kavga sonrası sevgilisini terk ettiği öne sürüldü. Oyuncu, yaklaşık dört aydır birlikte olduğu eda taşpınar'la yollarını ayırdığını söyledi. Etiler'de bir mekana girerken görüntülenen çift iddialarla ilgili sessizliğini bozdu. Eda taşpınar geçtiğimiz günlerde aşk iddialarına açıklık getirmiş ve çağrı atakan ile aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Taşpınar'ın sevgilisi çağrı atakan'ın yaşamı ise magazin gündeminde merak konusu oldu. Modacı eda taşpınar, oyuncu sevgilisi çağrı atakan ile gündeme bir anda bomba gibi düştü. Geçtiğimiz gün sosyetik güzel eda taşpınar'dan yeni bir aşk itirafı gelmişti ve çukur dizisinde remzi karakterine hayat veren çağrı atakan'la birlikte olduğunu açıklamıştı. Sosyal medyada hızla yayılan bu skandalı unutturmak isteyen taşpınar, atakan'la birlikteymiş imajı yaratmak istedi. Yeni ilişkisi hakkında konuşan taşpınar, mutlu bir ilişkisinin olduğunu söyledi. Nasıl tanıştıklarını sorduğumuzda taşpınar, o çok özel oluyor, iki insanın arasında özel bir şey.

Modacı eda taşpınar, oyuncu sevgilisi çağrı atakan ile gündeme bir anda bomba gibi düştü. Oyuncu çağrı atakan (39), dört ay aşk yaşadığı sosyetik güzel eda taşpınar'la (40) ayrıldıklarını açıkladı: Eda taşpınar ile çukur dizisinin remzi'si çağrı atakan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı. Sosyetik ikoncan, çağrı atakan ilişkisiyle ilgili ise biz gayet mutluyuz, teşekkür ederiz dedi. İlişkileriyle günlerce konuşulan eda taşpınar ile çağrı atakan, yaz aylarında başlayan sürpriz birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde noktaladı.

Çağrı Atakan-Eda Taşpınar kurmaca mıydı? İlginç iddia ...
Çağrı Atakan-Eda Taşpınar kurmaca mıydı? İlginç iddia ... from i2.milimaj.com
Oyuncu çağrı atakan (39), dört ay aşk yaşadığı sosyetik güzel eda taşpınar'la (40) ayrıldıklarını açıkladı: Atakan'ın, 'survivor 2021' kadrosuna seçilince aşk oyununu bitirdiği öne sürüldü. Oyuncu, yaklaşık dört aydır birlikte olduğu eda taşpınar'la yollarını ayırdığını söyledi. Sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla magazin gündeminden düşmeyen sosyetik ikoncan eda taşpınar, çukur dizisinin oyuncusu çağrı atakan ile aşk yaşamaya başladı. Çağrı atakan'ın eda taşpınar'ı hem darp ettiği hem de tehdit ettiği öğrenildi. İlişkileriyle günlerce konuşulan eda taşpınar ile çağrı atakan, yaz aylarında başlayan sürpriz birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde noktaladı. Çukur dizisinde remzi karakterine hayat veren oyuncu çağrı atakan eda taşpınar ile aşk yaşamaya başladı. Sosyetik güzel eda taşpınar'ın yeni sevgilisi oyuncu çağrı atakan'ın eski sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıktı.

Nasıl tanıştıklarını sorduğumuzda taşpınar, o çok özel oluyor, iki insanın arasında özel bir şey.

İğneada'daki longoz ormanlarında yaklaşık 15 gün kamp yapan eda taşpınar sonunda i̇stanbul'a döndü. Sosyetik güzel eda taşpınar ve oyuncu çağrı atakan'ın ayrılık nedeni belli oldu. Uzun süredir aradığı aşkı buldu. Atakan'ın, 'survivor 2021' kadrosuna seçilince aşk oyununu bitirdiği öne sürüldü. Oyuncu çağrı atakan (39), dört ay aşk yaşadığı sosyetik güzel eda taşpınar'la (40) ayrıldıklarını açıkladı: Böyle bir iddia doğru değil. Karantina sonrası normalleşme süreciyle beraber soluğu tatilde alan eda taşpınar, sosyal medya hesabından da sık sık paylaşım yapıyor. Sosyetik ikoncan, çağrı atakan ilişkisiyle ilgili ise biz gayet mutluyuz, teşekkür ederiz dedi. Modacı anne ve babadan dünyaya gelen eda taşpınar, 1980 i̇stanbul doğumludur. Sosyetik ikoncanın, oyuncu çağrı atakan'la birlikte olduğunu da ilk kez takvi̇m yazmıştı. Daha önce çukur dizisindeki performansıyla adından söz ettiren çağrı atakan, survivor'a gideceğini ve ünlüler takımında yarışacağını duyurdu. 2018 yılında şahin tepesi dizisinde yer alan çağrı atakan ile eda taşpınar'ın çeşme'de tanıştı. Çukur dizisinin remzi'si çağrı atakan'ın sevgilisi eda taşpınar'la gittikleri mekanda laf atan hayranlarını dövdüğü iddiaları bugün gündeme bomba gibi düşmüştü.

Takvim gazetesi'nin haberine göre ilişkileri yaz aylarında başlayan eda taşpınar ile çağrı atakan aşkının kurmaca olduğu iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde mutlu bir birliktelik yaşadıklarını dile getiren taşpınar, önceki akşam sevgilisi çağrı atakan ile ilk kez görüntülendi. İğneada'daki longoz ormanlarında yaklaşık 15 gün kamp yapan eda taşpınar, sonunda i̇stanbul'a döndü. Tv100'den nuri altuntaş'ın haberine göre; O geceden sonra ilk kez konuşan atakan şunları kaydetti:

Eda Taşpınar aşk orucunu bozdu! İşte yeni sevgilisi - Haber3
Eda Taşpınar aşk orucunu bozdu! İşte yeni sevgilisi - Haber3 from i.haber3.com
Yaklaşık 4 aydır sevgili olduğu sosyetik güzel eda taşpınar ile yollarını ayrıldığınıda anlatan yakışıklı oyuncu çok yakında survivor'a gideceğini de duyurarak ünlüler takımında yarışacağım, takım arkadaşlarımla tanıştım hepsi çok iyi insanlar dedi. Eda a.'yı darp ettiği öne sürülen oyuncu hakkında beş yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı. Eda taşpınar geçtiğimiz günlerde aşk iddialarına açıklık getirmiş ve çağrı atakan ile aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Alaçatı'da tanışan çift 1.5 aydır birlikte. Kavga olayının yansıtıldığı gibi olmadığı çağrı atakan'ın sevgilisi eda taşpınar'ın yakın arkadaşı ile kavga ettiği ortaya çıktı. Taşpınar'ın kavga sonrası sevgilisini terk ettiği öne sürüldü. Modacı anne ve babadan dünyaya gelen eda taşpınar, 1980 i̇stanbul doğumludur. Yeni ilişkisi hakkında konuşan taşpınar, mutlu bir birlikteliğinin olduğunu söyledi.

Söz konusu geceyle ilgili çıkan iddialar arasında, çağrı atakan'ın, eda taşpınar'ın arkadaşını dövdüğü ve taşpınar'ın kavga sonrası sevgilisi terk ettiği de vardı.

Sosyetik güzel eda taşpınar'ın oyuncu sevgilisi çağrı atakan, nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken uçankuş'un objektiflerine takıldı. İlişkileriyle günlerce konuşulan eda taşpınar ile çağrı atakan, yaz aylarında başlayan sürpriz birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde noktaladı. 2018 yılında şahin tepesi dizisinde yer alan çağrı atakan ile eda taşpınar'ın çeşme'de tanıştı. Sosyetik güzel eda taşpınar'ın yeni sevgilisi oyuncu çağrı atakan'ın eski sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıktı. Sosyetik güzel eda taşpınar ve oyuncu çağrı atakan'ın ayrılık nedeni belli oldu. Öte yandan geçtiğimiz günlerde 'çukur' dizisinde remzi karakterini canlandıran çağrı atakan ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt veren eda taşpınar, 1,5 ay gibi bir zamandır beraberiz açıklamasını yapmıştı. Söz konusu geceyle ilgili çıkan iddialar arasında, çağrı atakan'ın, eda taşpınar'ın arkadaşını dövdüğü ve taşpınar'ın kavga sonrası sevgilisi terk ettiği de vardı. Bir süredir yalnız olan eda taşpınar, çukur dizisinin oyuncusu çağrı atakan ile aşk yaşamaya başladı. İşte çağrı atakan hakkında merak edilenler. Geçtiğimiz günlerde mutlu bir birliktelik yaşadıklarını dile getiren taşpınar, önceki akşam sevgilisi çağrı atakan ile ilk kez görüntülendi. Sosyetik ikoncanın, oyuncu çağrı atakan'la birlikte olduğunu da ilk kez takvi̇m yazmıştı. Fikir anlaşmazlığı yüzünden ilişkimize nokta koyduk. Kavga olayının aslında yansıtıldığı gibi olmadığı ve eda taşpınar'ın yakın arkadaşı ile kavga ettiği ortaya çıktı.

Koronavirüs nedeniyle bu sene yunanistan'a gidemeyen taşpınar, yeni sevgilisi çağrı atakan ile alaçatı'da tanıştıklarını ve yeni bir aşka yelken açtıklarını söyledi eda taşpınar. Kavga olayının yansıtıldığı gibi olmadığı çağrı atakan'ın sevgilisi eda taşpınar'ın yakın arkadaşı ile kavga ettiği ortaya çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook